Maak kans op een GoPro Hero 5!

Aanstaande vrijdag 7 oktober gaat de wintersportfilm Supervention ll exclusief in Nederland in première op het iF3 International Freeski Festival.

Ter gelegenheid van dit festival geeft GoPro twee keer de nieuwste GoPro Hero 5 weg, een GoPro experience met internationale atleten en een ticket voor het iF3 International Freeski Film Festival. En omdat het veel leuker is om met iemand samen naar een festival te gaan, mag je naar het festival ook iemand meenemen!

Wil jij kans maken op een GoPro Hero 5 en de GoPro experience? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier.

Let op! Houd er rekening mee dat je vrijdag 7 oktober vanaf 13:30 beschikbaar bent, want dan vindt het programma plaats en ontvang je de GoPro. Het festival opent zijn deuren om 18:00 en duurt tot ongeveer 23:30, gevolgd door een lekker aprés biertje en muziek.

Wij maken donderdag 6 oktober de winnaars bekend. Het exacte programma en belangrijke informatie worden aan de winnaars per e-mail gestuurd.

DE ACTIE IS GESLOTEN

REACTIES