Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 22 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Kat Maya ontsnapt aan dood en schittert op Instagram

Het had weinig gescheeld of kat Maya was er niet meer geweest. Vanwege een chromosomale afwijking ziet ze er iets anders uit en reageert ze wat anders dan haar soortgenoten. Niemand wilde het beestje aanvankelijk hebben. Nadat ze achter een Chinees restaurant was gevonden, stond ze op het punt om gedood te worden, zo schrijft BoredPanda.com. Maar dankzij The Odd Cat Sanctuary geniet Maya weer volop van het leven.

De Amerikaanse vrijwilligersorganisatie helpt katten in nood, die nergens anders terechtkunnen. Maya wist dankzij de inzet van deze groep dus aan de dood te ontsnappen, net als vele andere katten. Inmiddels woont ze bij een gezin dat haar alle liefde geeft die ze nodig heeft.

Schitteren

En dat je ook als je er iets anders uitziet kunt schitteren, bewijst Maya met haar eigen Instagrampagina. Want ze mag dan wat scheel kijken, Maya is toch echt superschattig.

De video met haar hele verhaal zie je hieronder:

Voor Metro Good vibes zijn we altijd op zoek naar positieve verhalen die ons een glimlach bezorgen. Heb jij zo’n verhaal? Mail dan naar [email protected] of stuur ons een persoonlijk bericht via deze Facebookpagina. Misschien nemen we dan binnenkort contact met je op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.