Een warm hart voor de bewoners van Aafje Slinge

Op zondag 19 maart 2017 hebben 18 leden van de Church of God Rotterdam met de bewoners van woonzorgcentrum Aafje Slinge een rolstoel wandeling gemaakt op de route van Slinge 46/47-Langehorst-Zuiderpark door de liefde van het Pascha.

De liefde voor hun naasten was als een wind die het ongezonde milieu van de aarde en het stervend leven redt en hoop geeft aan buren die in moeilijkheden verkeren. Deze liefde is absoluut nodig voor de gehele mensheid in deze tijd die steeds harteloos wordt door conflict en ruzie.
De bewoners van het woonzorgcentrum waren tijdens de wandeling, begeleidt door de dagbestedingscoaches van Aafje en de kerkleden in groene vesten en gele sjaals, in goede stemming.

Een bewoner zei: "Het is goed om in de buitenlucht te zijn, het waait wel een beetje maar dat is niet zo erg."
Omdat voor de bewoners niet altijd de gelegenheid is voor een buitenwandeling in rolstoel, had een vijftiental zich vooraf opgegeven en op de dag zelf kwamen er meer bij.

De kerk doet op grote schaal vrijwillige activiteiten, zoals bloeddonatie, uitdelen van soep, helpen van behoeftige buren zoals eenzame ouderen, het brengen van hoopgevende bezoeken aan bewoners als ook milieu schoonmaakactiviteiten over de hele wereld ongeacht grenzen, ras en religies, ter voorbereiding van het Pascha.
Het Pascha is de dag waarop de Church of God het brood en de wijn nuttigt dat voor Christus lichaam en bloed staat. Om het leven van de mensheid te redden, onderging Jezus de pijn aan het kruis en vestigde het Pascha van het nieuwe verbond.

De toegewijde vrijwillige activiteiten die de kerk verspreidt in elke hoek van de wereld op laaggelegen plaatsen tot hooggelegen plaatsen, worden met grote ovatie in elk land ontvangen zelfs bij de Verenigde Naties.

Dagbestedingscoach Claudia zei: "Ik word helemaal blij van de liefde die jullie verspreiden. Je ziet ook hoe mooi de gezichten van bewoners veranderen door jullie liefde."

Zoals inmiddels bekend is, gelooft de Church of God in het bestaan van zowel God de Moeder als God de Vader op basis van de Bijbel. Momenteel zijn er 2500 kerken in 175 landen. De Church of God gelooft dat Christus Ahnsahnghong God is in het tijdperk van de Heilige Geest, omdat Hij het Pascha van het nieuwe verbond heeft hersteld, dat was afgeschaft bij de Concilie van Nicaea in het jaar 325 na Christus hemelvaart. De Church of God zegt dat het de enige kerk in de wereld is die het Pascha van het nieuwe verbond, overeenkomstig de Bijbel, houdt.

REACTIES

  • Net Binnen
  • Winnaars
  • Toppers
Artikelen worden geladen