Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Lifestyle 15 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Foto’s van je onderkin: nieuwe selfie-trend?

Na de duckface, fish-gap, aftersexselfie, belfie, nomakeup-selfie, is er een nieuwe selfie-trend opgedoken: de chinning oftwel ‘onderkin-selfie’.. Dit keer geen selfie waar je er op je allermooist uit hoeft te zien, want des te meer onderkin, des te beter!

We kennen het allemaal: je opent je camera en het eerste wat je ziet is jezelf, mét onderkin. In de meeste gevallen druk je je camera gelijk weg. De eerst volgende keer dat je dat overkomt hoef je niet snel je camera af te sluiten, maar pak het moment en maak een selfie!

De 21-jarige Michelle Liu uit de Amerikaanse stad Boston doet dat namelijk al maanden en haar foto’s worden steeds populairder. Michelle is begonnen met de ‘chinning-selfies’: ze maakt op allerlei verschillende plekken ter wereld een foto van zichzelf en probeerde daarbij zoveel mogelijk onderkin te laten zien. „Voor mij was het meer manier om mijn vrienden aan het lachen te maken. Maar het was ook om mezelf ervan bewust te maken dat ik me niet de hele tijd druk hoef te maken over hoe ik er uit zie,” zegt ze aan de Independent.

Michelle heeft met haar account ‘chinventuren’ al meer dan 17.900 volgers en juist omdat haar selfies zo imperfect zijn, zijn ze hilarisch.

Michelle’s foto’s bleven niet onopgemerkt en worden al langzaam overgenomen door andere Instagrammers.

https://www.instagram.com/p/BaCQQSzl8qW/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.