Beauty and the Beast-trailer met Emma Watson is uit

ANP

De kinderfilms van vroeger groeien op. Na onder andere Sneeuwwitje, The Jungle Book, Tarzan en Koning Artur komt er nu ook een volwassen remake van Belle en het Beest. De volwassen uitvoering krijgt ook in Nederland de Engelse naam mee: The Beauty and the Beast.

De trailer van de film met in de hoofdrollen Emma Watson en Dan Stevens is maandag online gegaan. Maar het zal nog even duren voordat de film ook in de bios verschijnt. Dat gebeurt pas op 17 maart 2017. Althans, in de Verenigde Staten. Of de Nederlandse première dezelfde datum zal hebben, dat is nog maar de vraag.

In het verhaal wordt Belle gevangen genomen door het Beest, waarna ze bij wijze van stockholmsyndroom sympathie voor hem begint te ontwikkelen en hem zelfs lief begint te hebben. Net op dat moment opent jager Gaston de jacht op hem.

REACTIES