#HMMIK: Vrouw zeer ontevreden met nieuwe keuken

Bron: RTLXL

"Die vriezer is veel te klein" en "waar zijn mijn stopcontacten?" John Williams dacht de 28-jarige Karin eens flink in het zonnetje te zetten met een gloednieuwe keuken in het RTL-programma 'Help Mijn Man is Klusser', maar de Brabantse kon niet minder tevreden zijn.

Presentator John Williams bouwt het goed op, de onthulling van de spiksplinternieuwe keuken. Jaren leefde Karin namelijk in een bouwval, omdat echtgenoot en klusser Rien van geen aanpakken wist. Maar vanaf het moment dat John de blinddoek van Karin's hoofd haalt, is duidelijk dat zij niet blij is met haar kookvertrek.

Ondankbaar

Het aanrecht, dat was veel te klein, zo ook de vriezer en... waar zijn eigenlijk de stopcontacten gebleven? John Williams weet niet wat hij hoort als de vrouw uit het Brabantse Roosendaal haar ondankbaarheid uitspreekt.

Lees ook: Ondankbare vrouw #HMMIK: Ik vind het wel mooi!

Karin schakelde de hulp van het programma in, nadat ze jarenlang tussen het puin leefde. 'Help Mijn Man is Klusser' moest het huis weer veilig maken zodat de kinderen weer in een veilige omgeving kunnen opgroeien. Daar hoorde ook de nieuwe keuken bij, die het gezin gratis kreeg van het klusteam.

Bekijk het fragment hieronder:

REACTIES