Kasper Hermans
Kasper Hermans Video 25 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Dame met bodypaint winkelt naakt en niemand ziet het

Dat we als mensen kleren dragen dat is ook maar iets dat ooit door iemand is ingevoerd. Maar dat is onnatuurlijk, want we worden immers naakt geboren. Dat lijkt in ieder geval de opvatting te zijn van Jen Seidel, die zichzelf Jen the Bodypainter noemt. Mensen bodypainten is haar grote passie en ze is er behoorlijk goed in. Zo goed dat niemand het doorheeft.

Ongemerkt

Wanneer Jen namelijk een van haar creaties door een winkelcentrum stuurt, heeft eigenlijk niemand door dat het model niets aan heeft buiten een kleine onderbroek en twee stickers die haar tepels afplakken. Zelfs een winkelmedewerkster die de maten van haar opneemt, ziet het niet direct. Pas als de mensen erop gewezen worden, dat de vrouw nagenoeg naakt voor ze staat, hebben ze het door.

De verbaasde reacties van de winkelmedewerkers en omstanders zijn goud waard. Velen geloven hun ogen niet en de meesten moeten ook even aan de kleding voelen om het levende bewijs te voelen (of dus juist niet!).

Dure hobby

Dat Jen deze spraakmakende video op YouTube zet, is niet zonder reden. Op dit moment is het bodypainten voor haar en haar team nog een dure hobby. Ze verdienen er nog niks aan. Behalve sponsoren hoopt Jen ook dat geïnteresseerden geld willen neerleggen voor de kunsten van de bodyart. „Ik hoop dan op termijn nog grotere en gekkere projecten te kunnen uitvoeren", zo schrijft ze zelf.

Wie interesse heeft in de kunsten van Jen the Bodypainter, ze is te volgen via het Instragram-account jenthebodypainter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.