In beeld: Ajax naar halve finale Europa League

Ajax heeft de halve finale van de Europa League bereikt. In Duitsland leek de return tegen Schalke 04 op een grote teleurstelling uit te draaien, toen de ploeg van invaller Klaas-Jan Huntelaar in de verlenging op een 3-0 voorsprong kwam. Dat was na de 2-0 nederlaag in Amsterdam genoeg voor Schalke om door te stoten naar de halve eindstrijd. Maar toen waren daar Nick Viergever en Amin Younes die ervoor zorgden dat Ajax toch nog aan het langste eind trok.

Mooi voor de Amsterdammers en het Nederlands voetbal. Daarom genieten we nog even na aan de hand van de beelden:

De onderstaande bewegende beelden zijn niet heel scherp, maar duidelijk is wel dat Viergever de bal het doel in werkt:

En hier de 3-2 van Younes:

Aanvoerder Davy Klaassen vatte het voor de camera van RTL7 kort en krachtig samen. „Ik kan wel huilen, zo blij ben ik ik.”

REACTIES